ogólnie dużo się znowu nauczyłem przy tym gotmiku, aż sam się dziwię, jak mało jeszcze umiem
ja też - w kilku grach miałem wrażenie, że zagrałem coś "prawie idealnie" - teraz bym już tak nie powiedział - widząc ile się można w każdej rzeczy poprawić
xfire: meca10 Helped: 2 times Age: 25 Joined: 04 Mar 2006 Posts: 2625
Posted: 2010-03-23, 19:32
pawelt wrote:
Fajnie można zastosować trik ten co rychu wymyślił z kasowaniem fortu i teleportacji floty w nim znajdującej się, szczególnie na kontach
Trick stosowany i sprawdzony wielokrotnie, tylko trzeba uważać, żeby flota zamiast do tyłu nie wyskoczyła w naszą stronę, chyba że mamy przewagę liczebną, o wtedy git
ps. plewan - Twój link mi nie działa.
Last edited by meca on 2010-03-23, 19:36; edited 2 times in total
xfire: paweltciv Helped: 12 times Age: 30 Joined: 27 Feb 2007 Posts: 4463 Location: Warszawa
Posted: 2010-03-23, 20:15
zagrałem jeszcze raz ale tym razem z monarchią i maksymalną ścinką w mieście rybkowym. Na razie pierwsze podejście bez szczególnego maksowania i jest 27 spirów.
Zastanawiam się czy by jeszcze tego nie połączyć ze sposobem rycha, tzn miastem wśród lasów.
a w mieście rybkowym ponad 100 tur niezadowolenia
Last edited by pawelt on 2010-03-23, 20:16; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum