xfire: bombel79 Helped: 11 times Age: 30 Joined: 12 Apr 2006 Posts: 7282 Location: Warszawa
Posted: 2010-05-19, 13:24 blad wyswietlania - czy tylko ja tak mam...?
Panowie, tak ostatnio patrze na ranking w wersji Elo i... no nie widze PEtera... nosz normalnie wyparowal... w wersji "normalnej Elo ja jestem 7-my... ale jak otworze okienko ranking rozszerzony to... czary mary... i wyciagam Petera z kapelusza i to nawet na pozycje nr 6 (1200 pkt) co spycha Waszego Admina na 8 pozycje! tak byc nie moze!
Mam tak tylko ja czy wy rowniez i czy ma cos do rzeczy fakt iz Peter nie rozegral zadnej gry rankingowej od ponad 200 dni!!! (wstyd Peter, wstyd!)
_________________ Dobry plan konsekwentnie wykonany dzisiaj, jest lepszy, niż idealny plan wykonany jutro.
Nieszkolona odwaga jest bezużyteczna wobec tresowanych kul.
xfire: ldeska Helped: 30 times Age: 34 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 19077 Location: Warszawa
Posted: 2010-05-19, 15:29
Dokładnie tak jest - w ranku po iluś dniach (chyba 30) dostaje się karę -1 punkt za każdy dzień, potem po 90 dniach przestaje się naliczać kara ale jest się ukrywany w ranku. W rozszerzonym widocznie nie dorobiłem ukrywania
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum