rzeba by ostrożnie dobierać drużyny, bo jak np. w jednej będzie Cent i Lary, a w drugiej Rihi i Jarek to Jarek może sobie simować, a Rihi sam tamtych skosi.
xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10597 Piwa: 38/47 Location: Poznań
Posted: 2017-06-26, 21:18
Kto by pomyślał parę lat temu, że jedyną osobą interesującą się tematem Dyplo będzie sprzedawca wiagry. Ale to pewnie przez walenie człona, itp.
_________________ "Jarek,ale nie możesz wypominać tego zakichanego statku kiedy ukradłes mi całe państwo szwedzkie"
"Czy tęsknicie za pięknymi czasami miniksa-1.1, kiedy mężczyźni byli mężczyznami i pisali swoje własne sterowniki?" Linus Torvald
xfire: rudi22222 Helped: 5 times Age: 96 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7371 Piwa: 182/66 Location: Stolyca
Posted: 2017-06-27, 02:08
Ja skasowałem Civkę bo gdy zacząłem robić testy przed PBEMem w C4 żeby sprawdzić opcję wojna każdy z każdym to skończyłem po 1,5 miesiącu a wszystko to ciągle na tej samej mapce tak mnie zassało. Civ4 to dobra gra dlatego jest niedobra. Nie włączę tej cholery za cholerę.
no, chyba że do Dyplo wojna i tylko wojna
_________________ Sytuacja jest świetna ale nie beznadziejna (S. Michalkiewicz)
Last edited by Rudi2 on 2017-06-27, 02:09; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum