Alexowi za to gratulujemy spokojnego rozwoju. W demo miażdży, terenu wolnego tyle, że chyba do końca gry wszystkiego nie zasiedli. Nic, tylko budować cudaki i farmić wielkich.
Do kolegów z technicznego bo piszą nie tam gdzie trzeba:
Ano źle wyszliście, zarzuciliście swój rozwój kosztem ograniczenia jednej nacji. Lesio coś tam przejął chociaż. Wystarczy spojrzeć na wyniki. Leszek ma dużo punktów za bezużytecznego oracla i mało użyteczne ogrody na które potem znając życie ktoś się połasi żeby spalić.
Nie będę tłumaczył jak rozgrywka będzie wyglądać. Czas sam to pokaże.
Leszek powinien stać na podobnym poziomie co Ragnar tymczasem realnie ma -100 punktów i tempo ze 2 razy mniejsze od Ragnara, szkoda, że missclicknąłem bo nadal musielibyście się czaić co by was spowalniało, katapki miałem i drukowałem kolejne.
6 i 7 miast gdzie 2 to zdobyczne toi śmieszna liczba jak na tak gigantyczne koszta wojny.
Powodzenia w grze, gratki z podboju. Szkoda, że sąsiedzi nie skorzystali bo mieli dobre okazje i info znacznie wcześniej.
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23442 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2019-02-12, 20:51
Bardzo źle na tym wyszedłem - miałem obok sąsiada finansowo-kreatywnego który postawił miasto przy mnie tak że moje miasto graniczne nie miał na czym pracować. Sąsiad miał pełno cudaków, pełno kasy za to wojska nie miał.
Zrobiłem słonie i katapki, z pozycji bycia w 3/4 rankingu wskoczyłem dzisiaj na piąte miejsce a miejsca na miasta zrobiłem sobie jeszcze kilka. Na wojnie nie straciłem prawie wcale wojska, mam kupę słoni i katapek które długo nie będą przestarzałe. No nic tylko płakać...
Dzięki Jarek za grę - dzisiaj straciłeś dwa miasta, zostało tylko jedno. Za trzy tury odkrywam techa do trier, więc jak trzeba to pomogę z desantem żeby skończyć tą agonię.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum