xfire: marchwik Helped: 7 times Age: 30 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 6401 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2008-02-15, 14:26 Blok Równosci
Ja Gilgamesh wielki władca Sumerii podpisuje pakt z władca Panstwa ZKK - Zjednoczonego Królestwa Kurtyzan Alfonsem I
zdecydowano w pakcie
- strony deklaruja nienaruszalnosc swoich granic oraz stref wpływów ,ustaliły równiez w traktacie tajnym o mozliwych zmianach i zachowaniach przy wzrostach kultury w miastach
-strony deklaruja wzajemna pomoc militarna ,zaatakowac jedno z Panstw Paktu oznacza wojne z całym paktem
-strony deklaruja wzajemna pomoc gospodarcza
-strony deklaruja wzajemna polityke zagraniczną ,w przypadku wiekszej ilosci członków paktu zachowujac zasady suwerennosci danego kraju do samodzielnej decyzji.
Prosze o potwierdzenie paktu strone ZKK.
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
-------------------------------------------
Tfurca Gotmuff
Last edited by ponti on 2008-02-15, 14:27; edited 1 time in total
Ja Gilgamesh wielki władca Sumerii podpisuje pakt z władca Panstwa ZKK - Zjednoczonego Królestwa Kurtyzan Alfonsem I
zdecydowano w pakcie
- strony deklaruja nienaruszalnosc swoich granic oraz stref wpływów ,ustaliły równiez w traktacie tajnym o mozliwych zmianach i zachowaniach przy wzrostach kultury w miastach
-strony deklaruja wzajemna pomoc militarna ,zaatakowac jedno z Panstw Paktu oznacza wojne z całym paktem
-strony deklaruja wzajemna polityke zagraniczną ,w przypadku wiekszej ilosci członków paktu zachowujac zasady suwerennosci danego kraju do samodzielnej decyzji.
Ja Alfons I, władca Zjednoczonego Królestwa Kurtyzan, będąc w pełni władz umysłowych i - jakże by inaczej - fizycznych, podpisuję niniejszy pakt tym samym oświadczając pełną zgodność co do wszystkich zawartych w nim punktów.
_________________ Pionierów poznaje się po nożach w plecach.
Last edited by anion on 2008-02-16, 01:36; edited 1 time in total
O Wielmożny Władco Sumerii!
Najwyższym priorytetem moich podwładnych będzie przygotowanie traktu dla Ciebie, byś jak najprędzej mógł bezpiecznie dotrzeć do mojego królestwa i cieszyć się rozkoszą, którą dadzą Ci podwładne moje.
Last edited by anion on 2008-02-15, 14:48; edited 1 time in total
xfire: peterek Helped: 5 times Joined: 31 Dec 2005 Posts: 5663
Posted: 2008-02-15, 22:19
anion wrote:
Ja Alfons I, władca Zjednoczonego Królestwa Kurtyzan, będąc w pełni władz umysłowych i - jakże by inaczej - fizycznych, podpisuję niniejszy pakt tym samym oświadczając pełną zgodność co do wszystkich zawartych w nim punktów.
Tak dla porzadku przypominam ze jak ktos potwierdza zawarcie paktu to powinien w swoim poscie zacytowac cala jego tresc (czyli najaczesciej poprzedni post przedmowcy) zeby uniknac sytuacji ze jakis chochlik drukarski cos w tresci pozmienial i takie tam
To moze zedytuj Anion odrobinke swoj post.....
Swoj post jako czysto techniczny wydymie niebawem zeby nie zasmiecac tego watku (w sumie) kroniki....
Ja Pierwszy Sekretarz Didi Didinowicz prawowity władca Rosji wprowadzam ją niniejszym wpisem w rzesze stałych członkow Bloku Równości.
Z determinacją godną prawdziwego Rosjanina obiecuje przestrzegać wszystkich punktow paktu , o których poniżej :
strony deklaruja nienaruszalnosc swoich granic oraz stref wpływów ,ustaliły równiez w traktacie tajnym o mozliwych zmianach i zachowaniach przy wzrostach kultury w miastach
-strony deklaruja wzajemna polityke zagraniczną ,w przypadku wiekszej ilosci członków paktu zachowujac zasady suwerennosci danego kraju do samodzielnej decyzji
Dziękuję za uwagę . A teraz ide sie zchlać jak świnia....
Ja Pierwszy Sekretarz Didi Didinowicz prawowity władca Rosji wprowadzam ją niniejszym wpisem w rzesze stałych członkow Bloku Równości.
Z determinacją godną prawdziwego Rosjanina obiecuje przestrzegać wszystkich punktow paktu , o których poniżej :
strony deklaruja nienaruszalnosc swoich granic oraz stref wpływów ,ustaliły równiez w traktacie tajnym o mozliwych zmianach i zachowaniach przy wzrostach kultury w miastach
-strony deklaruja wzajemna polityke zagraniczną ,w przypadku wiekszej ilosci członków paktu zachowujac zasady suwerennosci danego kraju do samodzielnej decyzji
Podpisano
Alfons I Wieczniemogący
Władca ZKK
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum