Postawilem stolice na chybil trafil - nie załapałem owieczek postawilem drugie miasto na chybil... koniki byly blisko... Pozostało mi śię tylko bronic
Obrona polegała na... spaleniu Centowi 2 miast niestety nie mogłem kontynuować ofensywy, bo choć w miastach produkowałem bogactwo to zaczynaly strajki.
Helped: 9 times Age: 35 Joined: 24 Feb 2008 Posts: 10005 Piwa: 52/22 Location: Poznań
Posted: 2009-06-29, 17:44
było całkiem milutko, trochę miałem ciepełko jak rychu spryciula mając naukę o jakieś 200 mniejszą wypalił mechanizacje i inzynierie z wielkich inzynierow
i przylazl banda crossow i lancknechtow
ale opanowalem sytuacje, szybko wymyslilem proch i jak juz mialem przygotowane 50 krosow i 20 muszkietow na ofensywe to rychu poddal zupelnie nie wiedziec czemu
_________________ - Dlaczego Poniatowski przeniósł stolicę do Warszawy?
- Bo chciał oddychać wiejskim powietrzem.
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23313 Piwa: 13/1 Location: Warszawa
Posted: 2009-06-29, 19:47
farmy na zalewach i iść w produkcję - to w stolicy, w drugim mieście tak samo a trzecie miasto komercyjne, ale wiadomo że jest się w plecy przy tak po "miszczowsku" postawionych miastach
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum