xfire: rudi22222 Helped: 4 times Age: 100 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 3180
Posted: 2010-03-27, 12:58
Jaka transmisja?
Czego nie wiem a co wy wiecie?
Domyślam się że chodzi o kibicowanie na żywo ale jak załatwić sobie bilet na mecz stulecia?
Można gwizdać?
Jakie barwy klubowe?
Obiecuję nie pomagać no chyba że Jovan mnie o to poprosi albo Leszek zapłaci (wciśnie "pomógł") bym Jovanowi pomagał
Last edited by Rudi2 on 2010-03-27, 13:18; edited 2 times in total
info do Leszka - ten program (Procaster) - tak jak u Ciebie - też blokuje mi włączenie gry, a jeśli włączę go po uruchomieniu gry i dam "transmisja" wyskakuje błąd.
Ale już to rozgryzłem
Trzeba włączyć program po Civce i uruchomić transmisję skrótem klawiszowym - wszystko dział glancuś
xfire: ldeska Helped: 30 times Age: 34 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 19077 Location: Warszawa
Posted: 2010-03-27, 23:09
My musimy zainstalować a oglądać można bez instalowania czegokolwiek - wchodzi się na stronę i tam to widać, dobrze prawię Plewan? Rzuć jeszcze tym linkiem bo ja go nie pamiętam
xfire: ldeska Helped: 30 times Age: 34 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 19077 Location: Warszawa
Posted: 2010-03-28, 23:00
No i po finale - dostałem szybko ale na usprawiedliwienie powiem że nie miałem żadnych szans - na starcie ja postawiłem przy kukurydzy a Jovan na skraju widoczności. Wyskoczyła mu linia brzegowa - stolica portowa, rybki i miedź... grał Zulusem a ja Bismarckiem - liczyłem że nie będzie przesmyku.
Przypłynął dwoma galerami gdy ja pierwszej nie miałem, dwa topory na dwóch promocjach szły lądem a ja miałem też dwa ale bez promocji. Odcięty od koników i morza nie miałem żądnych szans.
W tej sytuacji Meca pewnie zatriumfuje że w trybie niuchacza było by lepiej niż z zaawansowanym startem i w tym szczególnym przypadku muszę się z nim zgodzić
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum