www.civilization.org.pl
Forum •  FAQ •  Search •  Memberlist •  Usergroups •  Register •  Log in •  Download

Announcement 
   Jeste¶ nowy? Kliknij tutaj!    Zg³o¶ grê Civ6     Zg³os grê Civ5    Zg³o¶ grê Civ4         Mistrz sezonu    IRC, TUTAJ UMÓWISZ SIÊ NA GRÊ    Na ircu jest users osób. Za³aduj obrazek Czytnik RSS 

Previous topic «» Next topic

Pakt "Domel - Cent" (Centurion)
Author Message
LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times
Piwa: 24/1
marsza³ek  Z³oty order za specjalne zas³ugi  Z³oty zlotowicz - 11 zlotów  Br±zowy sponsor KAC  Srebrny civmaniak – najwiêcej rozegranych gier  Pomocna d³oñ – pomóg³ minimum 10 razy  Obibok – nie gra³ od 90 dni  III miejsce w Dyplo - Dyplo6  Prze¿ycie w Dyplo - Dyplo1  Prze¿ycie w Dyplo - Dyplo3  IV-VIII miejsce w Pucharze KAC - I,II,III,IV,V,VI Puchar KAC  II miejsce w rankingu FFA  II miejsce w Astro Pucharze - II Astro Puchar  I miejsce w Pucharze Randomowym - I Puchar Randomowy  I miejsce w Pucharze Randomowym - II Puchar Randomowy  I miejsce w Pucharze Randomowym - III Puchar Randomowy  I miejsce w sezonie Ligi KAC - I sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - II sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - III sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - IV sezon 
Posted: 2010-08-27, 11:37   Pakt "Domel - Cent" (Centurion)

Pakt numer 518, za³o¿ony 2009-11-19 06:54:29 przez Centurion (Imperium Centurion)

Nazwa paktu: Domel - Cent

Zaproszone do paktu nacje:
Twórca: Centurion
domel
Postaw piwo autorowi tego posta

LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times
Piwa: 24/1
marsza³ek  Z³oty order za specjalne zas³ugi  Z³oty zlotowicz - 11 zlotów  Br±zowy sponsor KAC  Srebrny civmaniak – najwiêcej rozegranych gier  Pomocna d³oñ – pomóg³ minimum 10 razy  Obibok – nie gra³ od 90 dni  III miejsce w Dyplo - Dyplo6  Prze¿ycie w Dyplo - Dyplo1  Prze¿ycie w Dyplo - Dyplo3  IV-VIII miejsce w Pucharze KAC - I,II,III,IV,V,VI Puchar KAC  II miejsce w rankingu FFA  II miejsce w Astro Pucharze - II Astro Puchar  I miejsce w Pucharze Randomowym - I Puchar Randomowy  I miejsce w Pucharze Randomowym - II Puchar Randomowy  I miejsce w Pucharze Randomowym - III Puchar Randomowy  I miejsce w sezonie Ligi KAC - I sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - II sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - III sezon  I miejsce w sezonie Ligi KAC - IV sezon 
Posted: 2010-08-27, 11:37   

Centurion (Imperium Centurion) 2009-11-19 06:55:55
siema

i co powiesz? ju¿ wiesz gdzie moje miasta, ja wiem gdzie twoja stolica i ¿e z miastami poszed³e¶ w drug± stronê (patrz±c po terenie to nie ma siê co dziwiæ) :)

jakie¶ wnioski, ustalenia, nieagresje na okre¶lon± ilo¶æ tur, cokolwiek? :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-11-23 08:56:38
ale masz fajnie - niubas do zjechania obok ciebie :D

domel (Imperium domel) 2009-12-01 14:01:32
Niubas to on taki nie jest, ale te¿ turek jak ty :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-01 14:09:13
no ten turek to ma troche przewalone jak widze jak jest miedzy was - ciebie i Martina wcisniety, hehe

no chyba ze uda mu sie was zjechac,hehe

aha co do tych swinek co sie na nie czaisz tam na wybrzezu - sa twoje (tymbardziej ze to blisko twojej stolicy), ja prosze tylko o ustawienie miasta tak zebysmy sie kultura niepotrzebnie nie przepychali i bedziemy mieli spokoj :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-10 08:13:00
s±siedzie co tak cisza na kablu? ;)

co tam s³ychaæ, rozumiem ¿e ¶winiaki planujesz zagospodarowaæ? :)

domel (Imperium domel) 2009-12-10 09:26:39
Siedze cicho bo tu wojna niedaleko miêdzy turcj± hecha a rosj± dziada siê odbywa. ¦winki ju¿ idê obstawiæ. A co tam u ciebie? Jak widzê b±d¼ mi siê wydajê jestem twym jedynym s±siadem :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-10 09:52:52
znaczy niezupe³nie, za morzem mam kolejnego, i hech nied³ugo i jeszcze jeden taki lesiowaty po prawej :D

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-10 09:53:08
wow, znaczy po lewej :wstyd:

domel (Imperium domel) 2009-12-11 18:52:19
W nowej turce bêdê stawia³ miasto ko³o ¶winek i bêdê zmuszony je postawiæ dok³adnie nad ¶winkami co spowoduje ¿e w przysz³o¶ci bêdziemy siê stykaæ walczyæ kulturowo o 2 kratki l±du. niestety nie mam jak inaczej tego postawiæ.

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-11 19:06:41
no có¿, skoro nie masz jak inaczej to nie masz, za karê wymy¶l jak±¶ religiê i przynie¶ do mnie :D

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-21 16:48:38
hej Hannibal co ty siê tak zbroisz :boisie: ? ;)

chyba nie na mnie co? :niepewny:

domel (Imperium domel) 2009-12-21 19:59:24
Spoko luz S±siedzie, nie mam ochoty na kebaby :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-27 17:36:21
:szok:

czy ty atakujesz hecha czy tylko mam wrazenie? :)

domel (Imperium domel) 2009-12-27 18:42:37
Wydaje ci siê ;) a co?

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-27 18:54:11
a nic tak z ciekawosci pytam :)

dobrze ze on a nie ja :D

domel (Imperium domel) 2009-12-28 13:43:01
Co¶ tam poprzycina³e¶ w tej turce, mam nadzieje ¿e nie planujesz nic przeciw mnie w czasie wojny z twym pobratymcem Sulikiem...

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-28 14:17:31
spokojnie, jedno ¶ciêcie by³o owszem na wojaka ale pozosta³e dwa na spichlerze wiêc siê nie ma co obawiaæ :)

ja widzê twój wykres wiêc co najwy¿ej JA mogê siê baæ :szok:
Kiedy ty to wyczarowa³e¶? :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-29 07:40:48
zgodzilem sie na otwarcie granic, ale oczywiscie bez wlazenia jednostkami jak rozumiem? :)

domel (Imperium domel) 2009-12-29 08:04:28
czytasz w moich my¶lach :)

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-29 08:06:49
a jakie¶ widoki na rele masz? mo¿e jaki¶ pó³nocny s±siad ma? :)

domel (Imperium domel) 2009-12-29 08:08:24
chyba bombel ma, a on jest za wod±.

Centurion (Imperium Centurion) 2009-12-29 08:34:43
ehh no to trzeba liczyæ ¿e siê fartem rozniesie...
albo zjechaæ bombla, hehe :D

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-02 01:27:18
wojna!

nie moge pozwolic zebys tak ot pstry zjechal hecha bo potem bede ja :P

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-02 09:48:05
aha i oczywiscie wszystkiego najlepszego w nowym roku :D

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-03 20:16:21
ehh oczywiscie nie ma to jak dostac nozyk od kogos z kim sie umawia :)

wyglada na to ze wyjdzie na twoje i zjedziesz nas obu, milego wojowania :)

domel (Imperium domel) 2010-01-04 11:29:31
My te¿ siê umawiali¶my ¿e bêdziemy ¿yæ w pokoju a ty mi no¿yk zasadzasz. Po¿yjemy zobaczymy. Jedno jest pewne, nie zaufam ci ju¿ nigdy gdy¿ zamiast stan±æ do walki 1v1 wola³e¶ poczekaæ a¿ moje g³ówne si³y zaanga¿uj± siê w wojnê na dalekim zachodzi. Taka postawa to postawa tchórza!!!

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-04 11:55:35
etam, sam przyznaj ¿e by³bym nastêpny? :P
wyboru nie mia³em za ³atwo hecha zjadasz, jeszcze jakby siê chocia¿ broni³ jako¶ :)

w ogóle to co ja ci tam niby zrobiê, zwi±¿e najwy¿ej parê axów i tyle, poza tym sam ¶ciemnia³e¶ kiedy pisa³e¶ ¿e nie masz ochoty na kebaby :P pad³o na hecha pewnie tylko dlatego, ¿e mi by¶ nic nie zrobi³ rydwanami z zaskoczajki bo by³em gotowy ;)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-06 09:36:45
eh ten mój pseudo atak zupe³nie bezsensu :D

s³ysza³em ¿e ju¿ ca³e wojsko idzie do mnie, co tam masz ciekawego? :D

domel (Imperium domel) 2010-01-06 09:51:37
Katapy s³onie i 1 czo³g :)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-06 09:55:28
hehe znaczy zginê marnie ;)

da³em si wmanewrowaæ laremu kurna, wrrr, no nic jak ju¿ co¶ zdobêdziesz albo i nie ;) i stwierdzisz ¿e czas siê dogadaæ to daj znaæ, za b³êdy trzeba zap³aciæ frycowe ale niekoniecznie zaraz umieraæ ;)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-08 10:21:12
ehh i ju¿ mamy najwiêksze armie ¶wiata, ale bezsensu ta wojna :D
wszystko przez ciebie, mia³e¶ tyle nie ¶cinaæ!!! ;)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-16 12:09:25
siema s±siedzie, po¿yczy³by¶ na 10 turek kamlot? :)
Na razie nie, ale jak kultura w mie¶cie skoczy to bêdê mia³ na po¿yczanie marmur :) Ewentualnie jaki¶ zasób ¿ywieniowy mogê zaproponowaæ od rêki.

domel (Imperium domel) 2010-01-16 16:49:16
Na razie nie mogê bo sam go potrzebuje bo bêdê rozpoczyna³ budowê statui. Ale spoko jak tylko nie bêdzie mi potrzebny to siê odezwê.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-16 20:23:20
oki rozumiem :)

aha bombel zacz±³ m±ciæ, tak ciê informujê :)

domel (Imperium domel) 2010-01-16 20:32:53
z czym m±ciæ?

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-16 20:41:46
no m±ci, zaczyna rzucaæ teksty w stylu :"a mo¿e zaatakujesz domela, ja pomogê ale tylko jedn±-dwoma galerkami" i takie tam bzdury, wiesz jak to bombel :)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-19 12:42:21
dopisujemy siê do bomblowego paktu dla jajców? :D

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-20 09:08:03
Co ty znów to wojo tak drukujesz?
Przez ciebie siê bojê i te¿ muszê drukowaæ :[

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-20 09:20:49
O mo¿e sprawa bêdzie jasna:

Co powiesz na pakt o nieagresji, powiedzmy z 20 turek? :)

domel (Imperium domel) 2010-01-20 09:32:35
Drugi co mi sugeruje ¿e wojo buduj!!! od czasu zawarcia pokoju nie wypu¶ci³em ani jednej jednostki!!! Wzrost w demo wynika z g³ównie z populacji bo stolice mam ju¿ 9, oraz z budowy budynków.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-20 09:50:47
hmm powa¿nie?
to w takim razie ostra jazda bo wykres ci pikuje jak z czasów wojny :D

A co z propozycj±? ;)

domel (Imperium domel) 2010-01-21 10:54:43
Wybacz za zwlekanie z odpowiedzi± ale nie mia³em ostatnio czasu.

Je¶li da ci to wiêksze poczucie bezpieczeñstwa to mo¿emy zawrzeæ pakt o nieagresji na 20 tur. Pytanie tylko czy bêdziesz potrafi³ go dotrzymaæ…

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-21 11:18:34
Domel s³uchaj, nie zamierzam ciê wiêcej atakowaæ, napisa³em ci dlaczego by³ tamten atak, teraz to sensu najmniejszego nie ma dla mnie.

Zgadzasz siê to zaraz machniem pakt o nieagresji w jawnych:)
Jak dalej wszystko pójdzie ok to mo¿emy pó¼niej nad czym¶ lepszym pomy¶leæ :)

Na dowód dobrej woli, bombel ca³y czas mnie namawia na atak na ciebie, ale to bombel i to normalne, napisa³em mu ¿e mo¿e kiedy¶ ;) , co¶ duka³, ¿e bêdzie robi³ galerki w tym mie¶cie które widzisz. Bombel jak zwykle mnie wkurza tym swoim gadaniem, ja to bym chêtnie mu wjecha³ jak tylko wymy¶le p³ywanie i zbuduje jakie¶ galerki :D

Drugie ostrze¿enie, Lary swego czasu zaraz po zjechaniu hecha planowa³ atakowaæ Ciebie, ale tu uczciwie z Larym nie mam kontaktu od tamtej pory wiêc mo¿liwe, ¿e plany ju¿ dawno zmieni³.

Ave :D

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-22 12:31:23
przesta³em Ciebie szpiegowaæ, mile widziane ¿eby¶ te¿ przesta³ (oczywi¶cie po tym jak wyrównasz w punktach) :)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-29 20:01:42
domel zrob moze ta droge na swiniakach zeby handel zaczal isc?
bo niby mamy open borders ale drogi brakuje :(

domel (Imperium domel) 2010-01-31 14:40:03
ja mam handel z tob± ale mo¿e to dlatego ¿e morzem idzie. postaram siê wybudowaæ ale u mnie deficyt z robolami i maj± obecnie wa¿niejsze rzecz do robienia.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-01-31 19:47:21
no morze powinno i¶æ ale droga te¿ by siê przyda³a :)

jak opanujesz deficyt to machnij t± drogê ;)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-12 11:39:53
pamietasz do kiedy mamy nieagresje?

przedluzamy dalej? :)

domel (Imperium domel) 2010-02-14 17:10:29
Sorki za zw³okê ale nie mia³em mo¿liwo¶ci pisaæ. Jeszcze ze 2 tury obowi±zuje nas umowa i jestem za przed³u¿eniem :) co powiesz o 10 turowym okresie?

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-14 17:24:02
mo¿e byæ 10 tur, mo¿e i wiêcej :)

dobra to dopisze w naszym pakcie ¿e przed³u¿amy o 10 tur :)

domel (Imperium domel) 2010-02-21 02:06:51
Ci±gle gadamy o rzeczach zwi±zanymi z naszymi granicami (kolene ultimata turowe) a nie poruszamy tematyki polityki zagranicznej. Jakie nastawienie miasz do Czarnego Egiptu> Mnie strasznie zirytowa³ swym zdradzieckim postêpkiem wzglêdem Holandii. Mo¿e nie zrobi³o to na mnie wra¿enia gdyby poprostu powiedzia³ ¿e nie idzie na wojne razem z nim z Persj± to by³o by honorowe zagranie. Ale nie on wola³ zdradê w ajperfidniejszy sposób czyli wspólne wej¶ie na tereny oersjiz armi± Holendersk± a nastêpnie chy³kiem wycofanie siê ci wspólny atak na Holandie z Persj± co pozwoli³o mu w ³atwy i szybki sposób nachapanie siê terenami i ju¿ rozwinientymi miastami. Czy to nie przejaw braku honoru z jago strony? A co za ty m idzie braku s³owno¶ci...

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-21 12:59:20
Ja tam te¿ na niego uwa¿am, ale wiesz on jest dosyæ du¿y i staram siê go nie denerwowaæ, bo to siê by ¼le dla mnie skoñczy³o...

A zagranie z Holandi± to by³ klasyczny no¿yk i nic tu po jego gadaniu.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-21 17:09:37
mo¿e zadam trochê niedyskretne pytanie: rozumiem, ¿e mam siê zbroiæ bo bêdzie zadyma i pewnie chêæ, ¿ebym pomóg³ w pacyfikacji Czarnego Egiptu? :)

domel (Imperium domel) 2010-02-23 19:58:40
Sam na niego bym nie ruszy³ a nawet gdyby¶ siê to zrobili razem efekt by³by ¿aden gdy¿ Czarny ma wiêcej miast ni¿ my razem wziêci. W poruszeniu sprawy Czarnego ma za zadanie aby¶my razem stworzyli sojusz obronny przeciw niemu. Wiem ¿e sprowokowa³em go tym moim atakiem dyplomatycznym na jego osobê na forum miêdzynarodowym a ten obieca³ mi ¿e zburzy Kartaginê. Wiêc naturalnym jego posuniêciem bêdzie nagabywanie ciebie na wspólny atak na mnie. Wiem ¿e by ci siê to op³aca³ bo zyska³by¶ tym sposobem tereny.

Jednak patrz±c w przysz³o¶ciowo sta³by¶ siê jego bliskim s±siadem a podzia³ mych ziem miêdzy wami spowodowa³by ¿e granice Czarnego Egiptu utworzy³o by swego rodzaju hak nad granicami twoimi. Czyli dziêki temu mia³by w pewnym sensie przewagê nad tob± i mog³oby to umo¿liwiæ w przysz³o¶ci ³atwiejszy atak na ciebie. A ¿e Czarnuchowi nie mo¿na ufaæ co jasno pokaza³ wystawiaj±c w tak haniebny sposób Holandiê. Wiêc tym wywodem chcê ci uzmys³owiæ ¿e cokolwiek móg³by ci obiecaæ Czarny z du¿ym prawdopodobieñstwem mo¿e siê okazaæ k³amstwem a rado¶æ z uzyskanych terenów krótkotrwa³a.

W sumie stworzenie bloku anyCzarnego jest nam potrzebna bo jest potêg± a nie mo¿na mu pozwoliæ ¿eby siê panoszy³ bo to mo¿e doprowadziæ ¿e bêdzie próbowa³ wybiæ nas pojedynczo. Pamiêtaj w kupie si³a, kupy nikt nie ruszy :)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-23 20:00:30
"kupy nikt nie ruszy "

bo ruszona bardziej ¶mierdzi ;)
Taki blok fajna sprawa, tylko z kim, z kim mo¶ci Hannibalu? :)

domel (Imperium domel) 2010-02-23 20:04:44
my¶lê ¿e Lary od tych amerykañców by³by sk³onny siê przy³±czyæ. Pamiêtam ¿e dawno temu sam co¶ takiego sugerowa³. Musia³bym z nim pomówiæ o tym. Ale przede wszystkim trzeba by siê dogadaæ z Efe od tego Imperium Surówki czy jak siê zwie jego pañstwo. Gdyby on by³ po naszej stronie to ju¿ spokojnie mo¿naby nawet planowaæ ofensywê przeciw Czarnemu, co jak co Czarny nikogo siê tak nie boi jak Surówki co ma z ni± najd³u¿sz± chyba granicê jak wie¶æ niesie.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-02-23 20:13:17
ano z surowk± to ja mam kontakt, mogê pomówiæ, ale surówka w¶ród tytanów wiêc musieliby¶my mieæ wiêcej tych sojuszników na pocz±tek, ¿eby chcia³ z nami gaworzyæ :)

domel (Imperium domel) 2010-03-16 17:01:51
No i jak? Nasz niedawny sojusznik potrzebuje pomocy z naszej strony wiêc pytanie brzmi czy zamierzasz mu pomóc. Ja chcê tyletylko nie zrobiê tego bez twojego wsparcia.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-16 19:46:34
wchodzimy obaj? jesli tak to ktoredy?

domel (Imperium domel) 2010-03-16 19:54:04
Zulus trzyma 2 jednostki zwiadowcze przy moich granicach, zapewne posiada równie¿ szpiegów na naszych terenach wiêc bêdzie widzia³ co siê ¶wiêci. Co do drogi nie ma innej mo¿liwo¶ci jak wej¶æ do niego od pó³nocy przez w±ski przesmyk. Proponuje przemieszczaæ armiê w jego stronê a z uwagi i¿ posiadam In¿ynieriê bêdê móg³ siê doj¶æ szybciej pomimo ¿e mam dalej. Potrzebni bêd± równie¿ robole co by szybko pobudowaæ drogi w tamtej okolicy.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-16 19:56:02
moi robole ju¿ tam s± i buduj± drogi (na razie u mnie)

ok zaczynam siê przemieszczaæ w tamtym kierunku, ustawie siê kawa³ek od granicy

oblicz ile ci zajmie doj¶cie tak ¿eby zsynchronizowaæ i wej¶æ jednym stuckiem

domel (Imperium domel) 2010-03-16 20:01:04
Czy w takim razie podpiszemy pakt militarny? Z jednej strony da nam to w miarê wzajemne gwarancjê a z drugiej strony poka¿e Czarnemu ¿e dzia³amy jako ca³o¶æ. Mogliby¶my go podpisaæ na turê przed wej¶ciem do niego co by siê za bardzo nie zdradzaæ.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-16 20:13:04
nie glupie, ale to dopiero w turze ataku, nie ma co sie zdradzac :)

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-17 17:22:49
armia idzie w kierunku lesia, policz ile tobie to zajmie, zeby za szybko zbyt blisko granicy nie podszedl

domel (Imperium domel) 2010-03-17 21:15:36
Dzi¶ policzê ile mi to zajmie, podejrzewam ¿e bêdê musia³ siê przebijaæ przez twoj± kulturê bo bêdzie szybciej.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-18 00:51:17
nie ma problemu, mozesz przez moj teren, nawet lepiej bo odrazu bedziemy zgrupowani

domel (Imperium domel) 2010-03-18 00:58:10
Na pewno nie uda nam siê ca³kowicie zaskoczyæ Czarnego bo zobaczy nasze po³±czone si³y gdy tylko ruszymy na pole zaznaczone czerwony kó³kiem. Stamt±d powinni¶my ruszaæ a to z uwagi i¿ nie posiadasz jeszcze in¿ynierii i ruszasz siê tylko po 2 pola. Przyda³oby siê aby droga znajdowa³a siê na linii zaznaczonej na czarno. Ja czerwone kó³ko osi±gnê w 3 tury. Teraz kwiestia twoich otwartych granic z Czarnym, je¶li pozostawisz je otwarte Czarny zobaczy ¿e przemieszczam swoje wojska przez twoje tereny i szybciej siê po³apie ¿e co¶ siê szykuje, je¶li je zamkniesz z nim te¿ bêdzie podejrzliwy. Tak czy inaczej lepiej ¿eby by³ podejrzliwy ni¿ wiedzia³ na pewno.

domel (Imperium domel) 2010-03-18 00:58:58

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-18 01:12:45
drogê jako¶ siê zbuduje, niby ¿e dla handlu :D
z granicami to zamknê jak bêdziemy o turê od czerwonego kó³ka i ju¿

domel (Imperium domel) 2010-03-18 01:24:29
No je¶li teraz nie zamykasz granic to muszê i¶æ naoko³o jeziora, czyli siê wyd³u¿y moje dotarcie. Chodzi o to ¿e przy twoich granicach stoi Czarnego rydwan z promocj± zwiadowcy. Dziêki temu mo¿e wej¶æ na 2 pola w g³±b twojego pañstwa i opu¶ciæ twoj± granicê. Je¶li pójdê lew± stron± jeziora to mnie zobaczy i z zaskoczenia nici.

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-18 01:34:33
aha no to zamykam teraz, co racja to racja

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-18 01:45:04
otwarte granice zerwane z czarnym

moja armia jest ju¿ o 2 tury od wyznaczonego pola, s± tam te¿ worki do robienia drogi, nie bêdzie porblemu

Centurion (Imperium Centurion) 2010-03-18 11:28:41
domel jedna sprawa, jutro wyje¿dzam i wracam z wyjazdu w niedzielê wieczorem, dlatego proponujê ¿eby¶my ustawili siê tak, ¿e w niedzielê wojska wchodz± na czerwone kó³ko, a w poniedzia³ek lub niedziela wieczór (zale¿y jak turki bêd± ¶migaæ) atakujemy, da radê tak zrobiæ?

domel (Imperium domel) 2010-03-18 21:43:55
Ok ustawie sobie co trzeba ¿eby w niedziel byæ na czerwonym. Mam kontakt równie¿ z Bodkiem w tej sprawie bo g³ównie od jego zaanga¿owania w ten konflikt uzale¿niam nasze wej¶cie do Czarnego. Bez jego wsparcia nasza wspólna dywersja mog³aby siê okazaæ klap±. Bodek napisa³ ¿e s± skorzy do negocjacji wiêc zobaczymy jak siê potoczy to dalej.
Postaw piwo autorowi tego posta

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: