www.civilization.org.pl
Forum •  FAQ •  Search •  Memberlist •  Usergroups •  Register •  Log in •  Download
 
 Announcement 
   Jesteś nowy? Kliknij tutaj!    Zgłoś grę Civ6     Zgłos grę Civ5    Zgłoś grę Civ4         Mistrz sezonu    IRC, TUTAJ UMÓWISZ SIĘ NA GRĘ    Na ircu jest users osób. Załaduj obrazek Czytnik RSS 

Previous topic «» Next topic


Laptop a Civ5
Author Message
anion 
Civ Moder


xfire: anionex
Helped: 1
Age: 42
Joined: 07 Apr 2006
Posts: 677
Location: Rzeszów
starszy plutonowy  Brązowy order za specjalne zasługi - modder forum  Brązowy zlotowicz - 1 zlot  Obibok – nie grał od 90 dni  Pluszowy miś - rozegrał mniej niż 10 gier 
Posted: 2010-11-04, 19:37   Laptop a Civ5

Jakie macie grafiki w laptopach, na których odpala się i działa w miarę przyzwoicie Civ5?

Ktoś wie czy takie coś da sobie radę z Civ5 (i dodatkowo z SC2)?

Asus G73Jh
_________________
Gdy kobieta jęczy w nocy, to nie warczy w dzień.
Last edited by anion on 2010-11-04, 19:38; edited 2 times in total  
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
barnaba 



xfire: szczepionka
Helped: 2 times
Joined: 20 Feb 2008
Posts: 1789
Location: Kraków
major  Brązowy civmaniak – najwięcej rozegranych gier  Obibok – nie grał od 90 dni  II miejsce w Dyplo - Dyplo4  III miejsce w sezonie GOTM - III sezon Ironman  III miejsce w sezonie GOTM - III sezon Maxman 
Posted: 2010-11-04, 20:15   

strasznie sie grzeja karty wiec chyba wazne jest chlodzenie i moc karty

ja sobie jedna spalilem na civce (akurat desktop nvidia chyba seria 7500) j
ak ustawilem wysokie detale i wszystko na maksa poszlo przez pare tur i nawet plynnie dzialalo ale pasywne chlodzenie tego nie wytrzymalo i karta padla momentalnie ;/
stara juz byla ale ewidentnie civ byla powodem
to byla gra z martinem i od razu sie syplo i musialem restart robic po restarcie chwile jeszcze pochodzila na nizszych ustawieniach a pozniej padla
_________________
_(qp)_
www.artefakty.org

random Random RANDOM :samobojca:
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
ScoobyDoo 


xfire: scoobydoopl
Helped: 7 times
Age: 38
Joined: 23 Aug 2009
Posts: 8288
Piwa: 84/67
Location: Łódź
generał dywizji  Złoty zlotowicz - 5 zlotów  Piwosz – otrzymał minimum 25 piw  I miejsce w Dyplo - dyplo7  III miejsce w Dyplo - Dyplo XIII  Przeżycie w Dyplo - Dyplo 10  Przeżycie w Dyplo - Dyplo 9  Przeżycie w Dyplo - Dyplo Miś  III miejsce w Pucharze KAC - II Puchar Kac Civ5  Wygrany jeden GOTM - 1 wygrana  III miejsce w rankingu FFA 
Posted: 2010-11-04, 20:27   

Ja mam Dell vostro 3500 , proc i5 420, graf nvida 310m i civ chodzi bez zarzutow.
Grywam glownie duelki wiec male mapy ale kilka razy sprobowalem na tiny, tylko ze to ogromnie nudne (single oczywiscie)
Ale laptok daje rade
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Podobne Tematy
Topic Author Forum Replies Last Post
No new posts Announcement: Zapisy do I mini turnieju Civ5
nie pchać, kolejka obowiązuje :)
giggs I mini turniej Civ 5 31 2011-08-23, 10:31
leszek1976
No new posts Sticky: Opcje w pliku konfiguracyjnym Civ5 - preferowane dla multi
LDeska Sprawy techniczne 0 2010-10-08, 14:02
LDeska
No new posts Zepsuty Laptop
oddany na gwarancje dalej nie działa
maxibaca Pogawędki różniste 31 2008-02-13, 10:30
pawelt
No new posts Laptop zasilany z samochodu?
Rudi2 Pogawędki różniste 6 2011-07-01, 14:04
cheos
No new posts Laptop two screens with one HDMI?
Guest Sprawy techniczne 2 2018-09-22, 13:57
jadanko

Czas generowania strony : 0.17 s.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group