xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 39 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2011-04-08, 09:37
ja bede w koncu to moj pomysł
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zagl±dali do kufrów ,zagl±dali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
xfire: faust_
Age: 33 Joined: 31 Dec 2010 Posts: 660 Otrzymał 4 piw(a)
Posted: 2011-04-08, 12:34
Panowie co z wami - jak do tej pory zgłaszaj± się tylko ludzie z pewnym do¶wiadczeniem.
Takie ffa to najlepszy moment aby sprawdzić swoje umiejęto¶ci. Nie bójcie się to, że scooby jest 3 na forum w FFA to nie znaczy, że nie można z nim grać. Poza tym musimy poćwiczyć walkę z takim potentatem sojusznicy
xfire: scoobydoopl Helped: 7 times Age: 39 Joined: 23 Aug 2009 Posts: 8393 Piwa: 83/71 Location: ŁódĽ
Posted: 2011-04-08, 12:44
Faust nie siej kłamliwej propagany, ja dyplo 6 w pieknym stylu wyleciałem z wielkim hukiem jako
pierwszy . A chcialem poodkrywac rele, pobudować budynki, cottage dotrwać do kats.
Ale niestety nie dało mi to dane, i uważam że każdy powinien mieć możliwo¶ć pogranie te kilkadziesi±t tur.
A ty faust to chcesz przetestować chyba Anschluss war chariotami w swoich sojuszników .
Ja pokojowo jestem nastawiony, czy widziałe¶ żebym raszował? Rozwój to podstawa .
Ze mn± się mozna dogadać .
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum