2006-09-23 hechter - domel |
Author |
Message |
domel

xfire: domel11
Helped: 8 times Age: 39 Joined: 26 Mar 2006 Posts: 4595 Otrzymał 8 piw(a) Location: Warszawa/Świecie
|
Posted: 2006-09-23, 16:42 2006-09-23 hechter - domel
|
|
|
1. hechter
2. domel
Gre zacz?li?my jakie? 1,5miecha temu, ja Viki, a Hech Ela. Co? d?ugo si? nie mogli?my zebra? aby j? doko?czy? ale w ko?cu w zesz?ym tygodniu odpalamy a tu niespodzianka prowadz? na pkt. z kas? do przodu tylko z populacja w plecy jestem. No ale ka?dy si? rozwija? do czasu kiedy Hech nie przyp?yn? (wcze?niej ni? my?la?em:/) kusznikami. No ale nic wielkiego mi nie zrobi?, co najwy?ej poniszczy? troch? chatki. Ja w odwecie wys?a?em 20 jednostek, ale Hech mia? chyba tylko 2 porty a do ka?dego daleko, wiec z zaskoczenia wyskoczy?em na g?rk? tak po ?rodku kontynentu. podchodz?, podchodz? a tu STOLICA!!!! i w sumie s?abo broniona. No ale wstyd si? przyzna?, wojo mia?o jako? zapami?tane ?eby i?? na pole ze stolic? i do tego w??czony atak grupowy i ca?y misterny plan poszed? si? ***...
potem to spokojny rozw?j, troch? Hechter panowa? na morzu troch? ja, Hech str?ci? w br?d jednostek na atakowaniu moich miast z morza. Ja raz spr?bowa?em ale nic to nie da?o wiec siedzia?em w moim kr?lestwie i czeka?em na ICBMy. Ale po odzyskaniu przez Hecha panowania na morzu i zniszczeniu mojego dobrego portu podda?em.
Dzi?ki za gre Hechter
ps. gra trwa?a chyba z 15h, oby takich wi?cej |
|
|
|
 |
LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times Age: 44 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23468 Piwa: 24/1 Location: Warszawa
|
Posted: 2006-09-23, 17:27
|
|
|
ja te? mam do doko?czenia tak? star? gr? z Hech. Oby si? troch? lepiej sko?czy?o |
_________________ www.leszekbiega.pl - blog biegowy |
|
|
|
 |
hechter

xfire: hechter
Helped: 4 times Age: 42 Joined: 03 Apr 2006 Posts: 2360 Piwa: 14/4 Location: Gdynia/Szczecin
|
Posted: 2006-09-23, 18:54
|
|
|
Bardzo ciekawa gra, pe?na zwot?w akcji i bitew morskich, kt?re kilka razy odmienia?y sytuacj? strategiczn?.
Domel finalnie polecia? do atomu, a ja do artylerii, lotnictwa i industrializmu. Wola?em klasycznie to zako?czy? |
|
|
 |
domel

xfire: domel11
Helped: 8 times Age: 39 Joined: 26 Mar 2006 Posts: 4595 Otrzymał 8 piw(a) Location: Warszawa/Świecie
|
Posted: 2006-09-23, 22:11
|
|
|
Do atomu to mialem jeszcze bardzo daleko, ale z gry z Cola wyczajilem ze elektrownia atomowa to wielki dar dla ludzkosci tylko ze zamiast robic wojo to ja budynki stawia?em |
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|