xfire: bodek01 Helped: 7 times Age: 41 Joined: 10 Oct 2006 Posts: 4963 Piwa: 97/1 Location: Łódź
Posted: 2011-06-10, 14:59
Wszyscy któzy nie rozegrają pojedynku do niedzieli włącznie, zostaną zastąpieni przeze mnie. Czyli rozegram na singlu i wkleje wynik.
Oczywiście za takie przejście do kolejnej rundy żadna nagroda nie przysługuje.
Chcę tylko doprowadzić do tego żeby turniej się rozstrzygnął.
xfire: faust_
Age: 32 Joined: 31 Dec 2010 Posts: 660 Otrzymał 4 piw(a)
Posted: 2011-06-10, 16:02
1. Culego o której w weekend możesz zagrać? Ja mogę np. w niedziele stawić się na ubitej ziemi o wyznaczonej godzinie
2. Questy Admina - wspaniała rzecz , ubarwiają rozgrywkę dodają smaczek fabularny ale tak do 120 tury - potem to już raczej mniej. Moim zdaniem z 2 powodów:
- mili i ciekawie piszący najczęściej odpadają szybciej, zostają kalkulatory i urodzeni mordercy :D
- nagrody - większość z tych co zostali są już mocno nachapani. 50 golda w 50 turze to 50% techa. 100 golda teraz to dla czołówki nawet waciki nie są.
Także ponti jak masz jakieś pomysły na nowe questy w Misiu to raczej szybciej niż później.
xfire: rudi22222 Helped: 5 times Age: 96 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7371 Piwa: 182/66 Location: Stolyca
Posted: 2011-06-12, 16:16
Rozegraliśmy turniej z Wnuczkiem.
Pomimo, że ogłoszono upadek jego państwa w Dyplo to jednak ja zabiłem ostatniego żołnierza. Poległ za pamięć o swym władcy
_________________ Sytuacja jest świetna ale nie beznadziejna (S. Michalkiewicz)
Sory Adminie, nie dałem rady dziś o czasie zastać Fausta. Jutro powinno się udać, chyba że straciłeś cierpliwość to wtedy rozegraj za nas (tylko graj mną i nadaj promo )
xfire: bodek01 Helped: 7 times Age: 41 Joined: 10 Oct 2006 Posts: 4963 Piwa: 97/1 Location: Łódź
Posted: 2011-06-12, 21:09
Dobra
Zagrałem z Cheosem za Luka
I przy okazji jak już był to rozegrałem z nim wszytskie inne zaległe pojedynki.
Wyniki wpiszę później bo teraz nie ma już czasu.
Bez niespodzianek niestety ale niektórzy faworyci wygrali "na styk"
Cheosa Pika ledwo ledwo położyła słonia i się ostał z siłą 0,2
Posted: 2011-06-12, 23:47
Wyniki pierwszej rundy:
1. Rudi v Wnuczuś słoń pokonał skirma - szczegółów brak. Odpadł Wnuczuś ale za udział dostaje 20 gold - możesz wskazać komu mam wypłacić nagrodę.
2. Ldeska v Wraith Maceman inkaski pokonał słonia. Podobnie Wraith możesz wskazać komu wypłacić Twoje 20 gold.
3. Cule v Faust - rozegrane zastępstwo. Rycerz generał napakowany sterydami (promocjami) zmiótł słonika i tylko jedną rundę walki przegrał, prawie nietknięty.
Nagród brak.
4. Cheos v Lukgin - zastępstwo za Luka. Faworyt Pikeman pokonał słonia z promocją do mele ale dosłownie na styk... ostało mu się 0,2 życia. Ale wygrał. Lukowi kasa nie przysługuje.
5. Hechter v Bobek - Chokonu pokonał macemana - szczegóły nie znane.
Bobek otrzymuej 20 gold za udział w turnieju a Hechter przechodzi dalej.
6. King v Ponti - Zuluski Imp wygrał z japońskim słoniem. Impowi pozostało 1,8 siły czyli powalczyli troszkę. Rozegrane zastępstwo kasa dla Kinga i Pontiego nie przysługuje.
II Runda:
1. Rudi v King słoń na Impa
2. Ldeska v Hechter mace na Chokonu
3. Cule v Cheos rycerz generał na pike
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 38 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11208 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2011-06-13, 00:02
Hm byłem na zlocie i nie dało rady zagrać z Kingiem , a wcześniej nie złożyło się ,ma nadzieje ze II rundzie turnieju lepiej dopisze frekwencja.Turniej jest świetnym pomysłem Admina.
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum