xfire: wnuczus Helped: 16 times Age: 28 Joined: 10 Nov 2005 Posts: 10597 Piwa: 38/47 Location: Poznań
Posted: 2011-11-18, 21:51
ScoobyDoo (ScoobyDoo Ragnar /Native America ) 2011-11-04 11:49:18
Lennik króla Haracza, odnoście rozmowy, chciałby unormalizowanie stosunków summeria.
Moje warunku to:
Oddanie bostonu, oraz oddanie Pasagrada przez Niemcy (jeśli możesz nacisnąć).
W zamian możesz przedstawić własne warunki.
Deb (Deb Hammurabi/Sumeria) 2011-11-04 11:57:11
Szanujacy sie wladca nie negocjuje z niewolnikiem, tylko jego panem. Prosze poruszyc te kwestie na dworze babilonskim.
Z pozdrowieniami, ambasador sumeryjski.
ScoobyDoo (ScoobyDoo Ragnar /Native America ) 2011-11-04 13:03:35
Póki jeszcze Ragnar zyje to ma różne opcje, które może wykorzystać, a których nie może dąć ci Babilon.
jesteśmy lennikiem, nie niewolnikiem.
Nadzwyczajne okoliczności mogą to zmienić...
Deb (Deb Hammurabi/Sumeria) 2011-11-04 19:46:20
Cieszy mnie to niezmiernie, ze Indianie maja jednak swoj honor i nie chca byc jedynie enklawa i zyc w rezerwacie Imperium Babilonii. To zupelnie zmienia postac rzeczy. Dlatego tez ciekaw jestem jakie to okolicznosci moglyby sprzyjac Tobie, ktorym Sumeria moglaby dopomoc, albo umozliwic ich stanie sie. Wladca Sumerii jest w stanie rozwazyc wszelkie opcje, zwlaszcza te "których nie może dąć ci Babilon".
Z pozdrowieniami, ambasador sumeryjski.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum