2007-06-22 Boixos - Marioramst |
Author |
Message |
Marioramst

|
Posted: 2007-06-22, 10:39 2007-06-22 Boixos - Marioramst
|
|
|
1. Boixos
2. Marioramst
Gra Puchar KAC 2 / KAC Cup 2 » I Runda / First Round » Marioramst - Boixos
http://forum.civilization...42afe14b3#26232
Gra?em Inkami, by?y pocz?tkowo problemy z po??czeniem si? ale dali?my rad?. Przysz?y 4 charioty Boixosa po oko?o 30-60 minutach i pozamiata?y. To prawdopodobnie by?o trik z chariotami o kt?rym tu gdzie? czyta?em . Rozegrali?my par? bitew nawet kilka wygra?em ale ostateczne przyj?cie 4 chariot?w i atak na nie 6 qu(co? tam) przynios?o wynik zniszcze? 6:0. Przej?cie kolejnego miasta to by?a tylko formalno??.
Charioty nie do zdarcia... no ja za p??no o konikach pomy?la?em... drugie miasto postawione troszke z boczku ale gra?em na spontana, tak bywa
Gratuluj? i ?ycz? powodzenia w dalszej grze.
Ps. Pierwsze gra multi, wog?le prawd? m?wi?c to jedna z pierwszych gier na civ4 wi?c warto aby si? nie zmarnowa?a i zosta?a wpisana do rankingu. |
|
|
|
 |
ponti

xfire: marchwik
Helped: 9 times Age: 41 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 60/68 Location: Góra Kalwaria
|
Posted: 2007-06-22, 10:41
|
|
|
Przynajmniej jako pierwszy nie odpad?es z Pucharu
Jak masz ochote zagrac zapraszam serdecznie z?apiesz nas wszystkich na xfire ci?gle ktos siedzi i poluje na gr? wiec nie ma problemu jakbys mial ochote po?wiczyc moge udzielic Ci kilku wskaz?wek i z Twoim doswiadczeniem b?dziesz masakrowa? po jakichs 20 -30 grach |
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
-------------------------------------------
Tfurca Gotmuff |
Last edited by ponti on 2007-06-22, 10:47; edited 2 times in total |
|
|
|
 |
Marioramst

|
Posted: 2007-06-22, 13:24
|
|
|
A my?la?em ze to ja pierwszy odpad?em z turnieju Tak czy inaczej jestem na szarym ko?cu... chyba ze b?dzie walkower.
Dzi?ki Ponti jak b?d? mia? ochot? pogra? to si? na pewno zg?osz?. Powodzenia. |
|
|
|
 |
Beny

xfire: fcbeny
Helped: 50 times Age: 33 Joined: 12 Mar 2006 Posts: 9064 Piwa: 67/13 Location: Czerniejewo
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
Czas generowania strony : 0.40 s.
|