Mapa Mirror w BtS |
Author |
Message |
LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times Age: 44 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23468 Piwa: 24/1 Location: Warszawa
|
Posted: 2007-07-23, 12:26 Mapa Mirror w BtS
|
|
|
Wczoraj grali?my chwil? z Larym i nie chcia?em gra? kont?w, bo nie mia?em tyle czasu (co? nieca?e dwie godziny grali?my w sumie). Wybrali?my wi?c jeziorka (Mirror, Small Lakes). Moje pierwsze odczucia: podczas ustawiania gry klienci widz? wszystkie opcje! Nareszcie, bo tak to nie wiadomo by?o czy host wybra? jeziorka czy konty czy archipelagi ani innych tych zaawansowanych opcji nie by?o wida?. Teraz to poprawili.
No ale niestety sam skrypt chyba skaszanili. Nie pam?tam ju? dok?adnie, ale by?y g?ry i szczyty u mnie w miejscach gdzie u Larego ich nie by?o. Zrobi?em zrzuty ekranu ?eby to pokaza?, ale zosta?y w domu, wieczorem wrzuc? jak nie zapomn?.
W miejscu gdzie Lary mia? stolic? ja mia?em szczyt g?rski - nawet tam wej?? nie mo?na by?o a tam gdzie ja mia?em stolic? (na g?rce na r?wninie) Lary nie mia? w og?le g?rki. I takich r??nic by?o wi?cej. Albo popsuli ten skrypt do generacji mapki Mirror albo taki zbieg okoliczno?ci, bo takie r??nice w Warlords ju? by?y. |
_________________ www.leszekbiega.pl - blog biegowy |
|
|
|
 |
maxibaca

xfire: maxibaca
Helped: 5 times Age: 30 Joined: 21 Dec 2005 Posts: 1162 Location: Poznañ
|
Posted: 2007-07-23, 14:51
|
|
|
a jak z rozmieszczeniem surowc?w bo w Warlodsach mia?em w teamy chyba tylko raz r??nice, o Kamie? ko?o stolicy u przeciwnik?w |

|
|
|
|
 |
Beny

xfire: fcbeny
Helped: 50 times Age: 33 Joined: 12 Mar 2006 Posts: 9064 Piwa: 67/13 Location: Czerniejewo
|
|
|
|
 |
LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times Age: 44 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23468 Piwa: 24/1 Location: Warszawa
|
Posted: 2007-07-23, 17:36
|
|
|
Dobra, dobra Beny wystarczy tych komplement?w |
_________________ www.leszekbiega.pl - blog biegowy |
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
Czas generowania strony : 0.33 s.
|