xfire: wojtekwrocek Helped: 3 times Age: 20 Joined: 23 Jan 2008 Posts: 1504 Piwa: 3/3 Location: Wrocław
Posted: 2008-01-31, 16:44
Siewi ładnie się wybronił przed rushem zuluskim. Początkowo wyprzedzałem z techami i gnp, później, Siewi ostro darł do przodu, cudakował (Bismarck) i zaczął wyprzedzać, w zasadzie we wszystkim, w tym czasie przepychanki które nic nie dawały. Dopiero, w którymś momencie po zebraniu odpowiednich sił ruszyła ostra ofensywa z mojej strony, na dwóch frontach. Trafiłem w miękkie podbrzusze i Siewi poddał. Dużo emocji! Dzięki za grę i mam nadzieję na kolejną partyjkę
xfire: siewi
Posted: 2008-02-01, 18:10
Mówiąc szczerze to cud, że cie dogoniłem i przegoniłem(!).Po tym rushu byłem jakieś 40-50 tur wstecz.Ale właśnie miałem projekt odkrycia liberki-nacjonalizm-taj mahal z wielkiego enga-szybciutko gildie(które ty już miałem) maszyna drukarska i do demokracji także wreszcie zrównałbym się w techach z tobą.
Ale te galery mnie dobiły widziałem je od dawna, ale nie wiedziałem, że teraz są te opcje że nie widać woja w nich.No cóż, my bad.
_________________ „Tempora mutantur et nos mutamur in illis.” „Czasy się zmieniają i my musimy zmieniać się wraz z nimi” - Lotar I, król Franków
xfire: wojtekwrocek Helped: 3 times Age: 20 Joined: 23 Jan 2008 Posts: 1504 Piwa: 3/3 Location: Wrocław
Posted: 2008-02-01, 22:50
Hm, w sumie pobudowałem trochę i tak w tą samą turę przy najeździe już przecież zebrałem liberkę i wziąłem nacjonalizm, a gdy spaliłem Hamburg (który wg szpiegów dawał około 20-30 nauki miałem ponad 100 kolbek więcej Poza tym dodatkowo armia północ która jechała na Berlin miała dużą siłę przebicia
Posted: 2008-02-02, 11:07
Ale mój wywiad miał dokładne dane i byles 2-3 turki za mną w wyścigu do liberki.A armia północa to efekt mojego wtopienia armii i faktu, że zamiast drukować wojo zająłem się jakimś idiotycznym cudem.Nie ma co te galery mnie dobiły.
_________________ „Tempora mutantur et nos mutamur in illis.” „Czasy się zmieniają i my musimy zmieniać się wraz z nimi” - Lotar I, król Franków
Posted: 2008-02-02, 16:34
Miałeś mnie chwalić a nie dobijać
Ale chyba sam przyznasz miałem wyższe GNP, po zniszczeniu tego mojego miasta zauważyłem, że masz 100 GNP przewagi, ale i tak ja mam 1 ture do liberki a ty 3, z tym że za kase z miasta ty przyspieszasz ja musze zwalniać oj dobra nieważne, mam nadzieje, że potem sobie nie dam wcisnąć Pielgrzymki do Ziemi Świętej by galleras and with macas.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum