xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23314 Piwa: 13/1 Location: Warszawa
Posted: 2008-05-08, 10:58 Ponti - ntenistromeros
Tu sie chłopaki umawiajcie na mecz. Gracz wymieniony jako pierwszy powinien być gospodarzem gry. Czas na rozegranie gry: do wtorku 27 maja włącznie.
Po rozegranej grze tutaj umieśćcie informację o wyniku. Gra może ale nie musi być zaliczona do rankingu - domyślnie nie jest, bo mamy graczy zagranicznych.
---
Here you should set up your game. Player listed as first should host the game. Time to play: till Tuesday 27th May (inclusive).
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 38 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11208 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2008-05-08, 16:29
Ok please give me Your readiness on next week.
I can play at 18:00 CET from Monday till Firday and during weekend whole day.
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 38 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11208 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2008-05-09, 18:02
Today? Yes if You tell me this a little earlier,now I have some plans for today evening .I'm sorry.
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
Posted: 2008-05-12, 08:49
Ntenistomeros tell me when U want to play per week and we are recieve some solution.Very often I'm out of my house especially per weekend so pls tell me when U want to play and I will be play with U.
ok let's play tommorow but not sure about tiime try to be at lobby as soon as u can and i'll look for u i think. I think i'll be at home at 5 (gmt+2+1 summer)
Posted: 2008-05-13, 08:07
Ok so today at 18:00 CET? Ok but I have meeting till 19:00 so my proposition is 19:30 CET today
Posted: 2008-05-13, 14:10
My meeting was cancelled so I will be ready to play at 18:30 CET.
Posted: 2008-05-14, 08:33
It was my worst game ever played Shame on U Ponti!!! I made too many mistkes at the beginning.Very bad tech tree,I played Mali and discovered pottery at 50 turn ,i was surprise that I cannot reach metal casting when I build oracle..... Whole game I was problems with science after that,ntenistomeros is very good and aggresive player.He decide attack me large stack of chariots.Everything was fine till turn when I loose my three workers.Too many mistakes and I feel very bad with that.
Congratulations. I hope ntenistomeros that we meet once again in this tournament.
Panowie gracz dobry ale podszedłem za bardzo na luzaka do tej gry ,popełniłem straszny bład nie wynajdujac pottery nie wziałem potrzebnego techa z oracla metal casting do mojej taktyki strasznie sie potem meczyłem z nauka bo stack jednostek urósł i wynajdowałem pottery ponad 25 tur....odwaliłem straszną lipe,przeciwnik jak najbardziej w moim zasięgu a śmiem twierdzic ze na 10 gier 8 bym wygrał.Dałem dupy strasznie z tą grą.Miałem go juz w zasiegu i bym sie odbił ale miał duzo wieksza armie przypłynał 10 galerkami spalił miasto ,jakbym pograł jeszcze troche moze bym wyrównał ale byłęm zniechecony strasznie.
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23314 Piwa: 13/1 Location: Warszawa
Posted: 2008-05-14, 09:49
Congratulations nteistromeros (uff what a long name ) So you're in IV round, please wait a while for other games to be finished to select your next opponent!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum