To była moja pierwsza gra [do ranku]
Zbyt póżno odkryłem żelazo, aby mieć dobra obronę w miastach, co =DarDar= wykorzostał najeżdżając mnie łucznikami konnymi...
Dzięki za grę i gratulacje wygranej
PS. Przepraszam, że tak późno zgloszona, ale nie mogłem się zalogować, bo forum się sypało.
Last edited by MichuZ on 2008-06-14, 11:13; edited 3 times in total
Helped: 12 times Age: 39 Joined: 27 Feb 2007 Posts: 5128 Piwa: 8/28 Location: Warszawa
Posted: 2008-06-08, 18:25
Cze michuz.
Ja widzę w tobie świetnego gracza. Młody jesteś jeszcze, świerzynka, ale szybko się nauczysz jak posługiwać się toporkiem w grach multi na LD
xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23439 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2008-06-08, 22:03
Witamy, witamy! Jak chcesz możesz się tak ogólnie przywitać w tym wątku: http://forum.civilization...opic.php?t=4296 rozejrzyj się, zobacz na naszej stronie głónej jakie mamy rozgrywki (Ranking, Liga, GOTM, FFA, Dyplo, GwD) i zagościsz na pewno na dłużej!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum