Skladam oficjalna propozycje zakończenia dyplo3 na tym etapie.
Jesli nie będzie głosów sprzeciwu - proponuję zakończyć. Jesli jednaksa chętni do kontynuacji wowczas dalej będę wykonywał tury.
Jestem za zakończeniem.
ps. Moja decyzja nie jest wynikiem ataku wojsk Sumerii na Hedonicum.
xfire: bombel79 Helped: 11 times Age: 30 Joined: 12 Apr 2006 Posts: 7296 Location: Warszawa
Posted: 2008-11-22, 22:36
tez jestem za zakonczeniem d 3 i uznaniem za jego zwyciesce gracza z najwieksza iloscia punkttow... przypadkowo to ja jestem tym graczem... kontynuowanie d3 nie ma sensu, bo ludzie tylko nerwy traca... a szkoda zeby sie zniechecili do dyplo jako takiego...
_________________ Dobry plan konsekwentnie wykonany dzisiaj, jest lepszy, niż idealny plan wykonany jutro.
Nieszkolona odwaga jest bezużyteczna wobec tresowanych kul.
xfire: paweltciv Helped: 12 times Age: 30 Joined: 27 Feb 2007 Posts: 4464 Location: Warszawa
Posted: 2008-11-22, 23:32
czemu zakończenie?
Chyba wszyscy rozumieją, że to tylko gra.
Ja chciałbym w końcu zobaczyć kto to dyplo wygra, bo przecież nic nie wiadomo.
Jak ktoś nerwowo nie wytrzymuje to mogę zastąpić
xfire: marchwik Helped: 7 times Age: 30 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 6401 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2008-11-22, 23:49
Bobek1971 wrote:
ps. Moja decyzja nie jest wynikiem ataku wojsk Sumerii na Hedonicum.
Jakbys nie dopisał to tak bym sądził Bobie Atomusie dla mnie moze byc zakończone ,za długo wchodzi sie do gry juz ja za trzech graczy to minimum 30 minut dziennie
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
-------------------------------------------
Tfurca Gotmuff
Last edited by ponti on 2008-11-23, 12:07; edited 1 time in total
xfire: bombel79 Helped: 11 times Age: 30 Joined: 12 Apr 2006 Posts: 7296 Location: Warszawa
Posted: 2008-11-23, 11:55
Panowie, atmosfera w d3 jest tragiczna...zamieszanie, wzajemne pretensje, nikt nie wie o co chodzi... gracze podejmuja zupelnie nieracjonale decyzjeunoszac sie duma, niesmakiem... generalnie ja mam juz dosyc... Peter przekazal mi amrmie, mam pelne upowaznienia od bodka... jako jedyny mam bron atomowa... no generalnie nie ma sensu tego ciagnac... okope sie i tyle.... a wzajemne animozje moge zepsuc kolezenskie wiezy...
podsumuwujac, proponujezakonczyc d3 i rozpoczac dysksje o zasadach kolezenstwa w kolejnych dyplo... bo dochodzi do dziwnych sytuacji... mamy rozne "wrazliwosci dyplomatyczne" i prowadzi to do ostrych knfliktow...
_________________ Dobry plan konsekwentnie wykonany dzisiaj, jest lepszy, niż idealny plan wykonany jutro.
Nieszkolona odwaga jest bezużyteczna wobec tresowanych kul.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum