2009-01-04 Lbednar + gaston + domel - barnaba + Cola + meca |
Author |
Message |
barnaba

xfire: szczepionka
Helped: 2 times Joined: 20 Feb 2008 Posts: 1789 Location: Kraków
|
Posted: 2009-01-04, 04:27 2009-01-04 Lbednar + gaston + domel - barnaba + Cola + meca
|
|
|
1. Lbednar + gaston + domel
2. barnaba + Cola + meca
Cola huayan capac meca pacalem a ja ragnarem
Lbednar zulu gaston stalin domel mongol
mapka ld nacje dowolne
cos nie wyszlo
gonitwy za impami nas oslabily chyba z tego wszystkiego najbardziej
a jak juz ich gonilismy to bylo za pozno
swietnie zagrali i nas pokonali to tak w skr?cie |
_________________ _(qp)_
www.artefakty.org
random Random RANDOM |
|
|
|
 |
gaston
Helped: 2 times Age: 42 Joined: 25 Mar 2008 Posts: 335
|
Posted: 2009-01-04, 04:37
|
|
|
gralismy jakos dziwnie bo stratowalismy po przekatnej, a odbicie bylo na polowie jak zwykle - jak sie zorientowalismy to nam sie to badzo nie podobalo, ale Shak wydal okrzyk bojowy i zaczal rozwalac Ragnara. zreszta Shaka do swojej ziemi obiecanej musial isc het na polnoc
dzieki za gre i jeszcze raz prosze wybaczcie mi ta galerke:D |
|
|
|
 |
Lbednar

xfire: lbednar
Helped: 1 Age: 45 Joined: 28 Jan 2006 Posts: 1252 Location: Z Daleka
|
Posted: 2009-01-04, 12:58
|
|
|
teraz cos odemnie
To ze udalo sie wygrac to CUD
po pierwsze
Domel stawial miasta bez sensu , a rewolucje robil na ture przed wynalezieniam nowego civika
po drugie
Gastos aktywnie wspieral przeciwnikow ,
Zaplanowalismy atak z zaskoczenia z morza
Domel narobil woja ja zrobilem cze?c floty gaston reszte
i na ture przed decydujacym desantem ten GGGGGaston zatopii? ( inhilowa? ) 50 % naszej floty wypchanej po brzegi wojem desant sie odbi? i resztki zosta?y wybite na stepach akermanskich
po trzecie
Zulus atakowa? ze skuteczno?cia przera?onej panienki , i gdyby nie wzorowa postawa Radgara na pewno by zosta? wybity w polu .
A tak powa?niej
Dzieki za gre
Ch?opaki sie spisaly Super
Domel robi? w logistyce , dostarcza? woja w nieprzyzwoitych ilo?ciach zar?wno na p??nocny jak i po?udniowy front
Gaston budowal Cudaka za cudakiem i tylko Shaka sie lekko obija?
jeszcz eraz dziki |
_________________ Jutro bedzie lepiej
 |
|
|
|
 |
Cola
WTF?

xfire: cola0760
Helped: 10 times Age: 44 Joined: 31 Jan 2006 Posts: 7567 Piwa: 3/44 Location: z półobrotu
|
Posted: 2009-01-04, 13:09
|
|
|
no cholercia juz bylismy na prostej i bysmy to wygrali gdybysmy dali rade odeprzec ten ostatni atak...
gdbysmy... mysmy... cosby... itd
gratki i thx za gre
PS Morale Jacka (Meca) podupad?e na max... w zasadzie od startu... a tu sie okaza?o, ?e przeciwnicy robili Civil i my tez... ale my mielismy juz cala sciezke do machinery |
Last edited by Cola on 2009-01-04, 13:09; edited 1 time in total |
|
|
|
 |
domel

xfire: domel11
Helped: 8 times Age: 39 Joined: 26 Mar 2006 Posts: 4595 Otrzymał 8 piw(a) Location: Warszawa/Świecie
|
Posted: 2009-01-04, 13:44
|
|
|
No co? pocz?tek mi nie wyszed? zamiast robolem obrabia? surowce to mi zacz?? w?drowa? i by?em jakie? 5 tur w plecy z jego prac?. Potem krzywo postawione miasto kt?re musia?em odda? Luce. Ale jako? nam gra si? uk?ada?a.
Troch? si? dziwilem ?e wy graj?c finami tak s?abo z rozwojem na starcie. Og?lnie powinni?cie nas rozjecha? poprzez w?a?nie odskoczenie w kasie. Mieli?cie idealne tereny dla fin?w bo same zalewy. To na bank nie by?a wina surowc?w bo tylko ja mia?em dost?p do br?zu i w sumie nie zbdowa?em przez ca?? gr? ?adnej jednostki kt?ra by go wykorzystywa?a a Luka i Gaston podpieli sobie dopiero metal.
Ale i tak mi?o si? gra?o tyle tylko ?e lagi w p??niejszym etapie zacze?y dzia?a? usypiaj?co.
Dzi?ki za gre i do nast?pnej |
|
|
|
 |
Lbednar

|
Posted: 2009-01-04, 13:48
|
|
|
W techach bylismy w du....
co nas specjalnie nie dziwilo , liczylismy ze przez gre ofensywna uda nam sie was zatrzymac w rozwoju co sie udalo
mielismy naprawde kilka bolesnych podkniec i gdyby nie to ( 50 % floty )
gra byla by szybciej rozstrzygnieta .
mi sie gralo naprawde milo |
 |
|
|
|
 |
meca

xfire: meca10
Helped: 2 times Age: 36 Joined: 04 Mar 2006 Posts: 2445 Otrzymał 1 piw(a)
|
Posted: 2009-01-04, 13:53
|
|
|
Cola wrote: | PS Morale Jacka (Meca) podupad?e na max... w zasadzie od startu... a tu sie okaza?o, ?e przeciwnicy robili Civil i my tez... ale my mielismy juz cala sciezke do machinery |
Morale mi podupad?y po tym, jak na naszych ty?ach zacz??y grasowa? jakie? pojedyncze Impy. W tym czasie przeciwnicy stawiali sobie kolejne miasta i budowali cudaki, kiedy my ?cinali?my raz za razem populacj?, ?eby wy?apa? te cholerstwa. Barnaba zrobi? na pocz?tku ca?kiem poka?n? armi?, tylko co z tego, skoro kisi?a si? na naszym terenie. Podsumowuj?c: gr? przegrali?my w momencie, gdy przeciwnicy na prawd? bardzo niskim nak?adem si? poblokowali nas na pocz?tku. Wszystko co dzia?o si? p??niej by?o tego nast?pstwem.
Dzi? wieczorem zagra?bym kolejnego teama, wi?c je?li kto? jest ch?tny to pisa? |
|
 |
Lbednar

|
Posted: 2009-01-04, 13:55
|
|
|
ja za |
 |
|
|
|
 |
barnaba

|
Posted: 2009-01-04, 14:40
|
|
|
ja tez za
ale wczesniej zagrajmy
50% floty to byla jedna lodka? czy o czyms innym piszecie. |
_________________ _(qp)_
www.artefakty.org
random Random RANDOM |
Last edited by barnaba on 2009-01-04, 14:41; edited 1 time in total |
|
|
|
 |
ponti

xfire: marchwik
Helped: 9 times Age: 41 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 60/68 Location: Góra Kalwaria
|
Posted: 2009-01-04, 14:59
|
|
|
Kolejne zako?czone 3 vs 3 pogratulowa? Panowie
Nie wiem czy by?o z 10 gier 3 vs 3 zakonczonych kiedykolwiek,rekord chyba jest 4 vs 4
------------------
EDIT znalaz?em jedn? gre 4 vs 4
2007-02-04 12:35:25 1 Bobek1971, Cola, domel, ponti VS bombel79, Martin, RicoRG, stoickov |
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
-------------------------------------------
Tfurca Gotmuff |
Last edited by ponti on 2009-01-04, 15:03; edited 1 time in total |
|
|
|
 |
Beny

xfire: fcbeny
Helped: 50 times Age: 33 Joined: 12 Mar 2006 Posts: 9064 Piwa: 67/13 Location: Czerniejewo
|
|
|
|
 |
ponti

xfire: marchwik
Helped: 9 times Age: 41 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 60/68 Location: Góra Kalwaria
|
Posted: 2009-01-04, 15:08
|
|
|
Hehe no prosze Beny nawet szuka statystyk po DIK-u a nie po ELO
A wracaj?c do tematu to by?o rok albo i dwa lata temu kiedy rzadko kto mial tak dobre i szybkie ??cza jak teraz ,jeszcze pamietam jak rok temu sam zmienia?em ?acza z 128 kb/s do 2 mb/s
Jestem ciekawe kiedy chcieli pykac te 5 vs 5 i mam nadzieje ze nie by?em to ja na mojej radi?wce 128 kb/s
W sumie wczoraj tez sie nie po?aczy?em |
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
-------------------------------------------
Tfurca Gotmuff |
|
|
|
 |
barnaba

|
Posted: 2009-01-04, 15:29
|
|
|
5v5 to pare razy mialo byc ale neistety problemy z laczami sa ostre i ciezko zebrac taka grupe z dobrym laczem
mnie zdziwila ta gra ze tak szybko poszla nawet patrzac na to jakie tam byly to poszlo szybko sprawnie a gralismy na normalnej predkosci i mapie small tym razem sie udalo ale mam trzy teamy niedokonczone ktore trzeba bylo przewac z powodu poznej/wczesnej pory
mysle ze optymalnie jest kazdy ma 3-4 miasta przy trzech graczach to chyba tak jest na mapce small z wysokim poziomem wody lub na mapce tiny z niskim poziomem.Przy wiekszej ilosci miast za duzy zamot sie robi i wszystko sie strasznie wydluza .
a co powiecie na teama na innej mapce ? jest wiele typow map mirror mozna byc cos innego zagrac
hm i ten bug z losowaniem miejscowek nie wiem skad sie to bierze chyba trzeba za kazdym razem sprawdzac czy w tych samych miejscach sie startuje albo zaczynac na adv start i jakims wspolnym starcie |
_________________ _(qp)_
www.artefakty.org
random Random RANDOM |
|
|
|
 |
Cola
WTF?

Helped: 10 times Age: 44 Joined: 31 Jan 2006 Posts: 7567 Piwa: 3/44 Location: z półobrotu
|
Posted: 2009-01-04, 15:37
|
|
|
acha... i niech mi ktos powie, ze LD sie krocej gra niz konty |
|
 |
Cola
WTF?

|
Posted: 2009-01-05, 09:59
|
|
|
zqapomnia?em napisac ze gralismy do 5 rano od 21?? 21:30?? ...jakos tak |
|
 |
|